У Хмельницькому учениці НВО (навчально-виховного об'єднання №28) жорстоко познущалися над 14-річною дівчинкою, зняли це на відео і опублікували в мережі.

Пригода сталася в Хмельницькому, біля ліцею №15, що по вулиці Проскурівського Підпілля. Кілька школярок 7-го класу НВО №28 по черзі підходили до дівчинки і били її руками по обличчю. Жертва стояла на місці і не робила спроб захищатися, а хуліганки підбадьорювали одна одну і питали: "Хто наступний?".

Після публікації відео дівчатками зацікавилися правоохоронці і на даний момент їх дані відомі і копи з ними спілкуються. Що стосується потерпілої, її батьки в поліцію не зверталися.

Буллінг

Встановлено, що постраждала – учениця 8-го класу ліцею №15, а школярки, які її побили – учениці 7-го класу НВО №28. Директор ліцею Алла Кіящук розповіла, що вона вже зв'язалася з директором НВО №28 і вони разом проводять перевірку за фактом буллінгу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Директор ліцею поділилася подробицями: "За словами однокласників, вдалося з'ясувати, що все почалося зі словесної перепалки. Дівчата спілкувалися між собою в позаурочний час і переписувалися в соцмережах. У результаті виник конфлікт і дівчата з 28-ї школи приїхали з'ясовувати стосунки до нас. Це було після уроків, на території школи. Тому ми дізналися не відразу. Відео я так само, як і сотні хмельничан побачила в соцмережах. Мама дитини до нас не зверталася. На скільки мені відомо, в поліцію вона теж не писала заяву. Але відео розійшлося по соцмережам і поліція зайнялася цією справою. Зараз правоохоронці спілкуються з дівчатами в ділянці. А з нашою дитиною працює психолог".

Варто відзначити, що користувачі мережі бурхливо відреагували на жорстоке відео і написали безліч гнівних коментарів. Вони дивуються, куди дивляться батьки дівчаток і нагадують, що вони – майбутні жінки і матері.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в США 10-річний школяр покінчив життя самогубством через напис однокласників: "убий себе, тобі тут не місце".

Як повідомляв портал "Знай.uа": викладачі і поліція не реагують на буллінг в Одесі, що стало причиною чергового скандалу і жвавої теми для обговорення на всій території нашої країни.

Також "Знай.uа" писав, що біля однієї зі столичних шкіл дівчини жорстоко побили свою однокласницю, після чого змусили на колінах просити вибачення у підлітків.