12 квітня в Херсоні на вул. Гоголя біля виборчого штабу Порошенка горіла дорога іномарка.

Як кажуть очевидці, авто підпалили.

На машині встановлені київські державні номери.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В Херсоне совершён теракт возле офиса #БПП #порошенко

Geplaatst door Кирилл Стремоусов op Vrijdag 12 april 2019

Варто нагадати, що У Російської Федерації продовжують відбуватися незбагненні людській свідомості події. Так, в Мурманській області в місті Апатити неадекватний громадянин викрав броньований гусеничний тягач врізався в магазин, намагаючись його пограбувати.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Відомо, що аварія сталася ще 10 січня минулого року, проте фото з місця ДТП з'явилося лише днями. Так, рано вранці місцевий житель викрав з автошколи ДОСААФ гусеничний легкоброньованої тягач і відправився на ньому кататися по місту. Розвертаючись біля одного з будинків, він не впорався з керуванням; МТЛБ розвернув припарковану поблизу іномарку і в'їхав в магазин "Сім'я".

Ще ми писали про те, що Незважаючи на значні штрафи і шанс позбутися прав на тривалий термін, практика показує, що українським водіям на це абсолютно наплювати. Більш того, як діючі, так і колишні чиновники нерідко люблять поганяти під градусом, демонструючи вищий ступінь нехтування законом.

Видео с места В Киеве на Столичном шоссе с погоней патрули Кобра остановили пьяного экс-депутата от Батькивщины, Игоря С на Ауди.. Драгер показал 2.39 промилле что в 22 раза выше нормы. Кобра, спасибо за службу! Вы еще против возвращения ГАИ? @dtp.kiev.ua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 7 april 2019

У Києві на Столичному шосе після погоні патрулі Кобри зупинили п'яного в мотлох екс-депутата від Батьківщини, Ігоря, який так-сяк намагався їхати на Ауді. Після того, як він пройшов тест на драгере, не по собі стало всім присутнім - він показав 2.39 проміле, що в 22 рази вище норми.

Автор новини під відео написав: "Кобра, дякую за службу! Ви ще проти повернення ДАІ?"

Нагадаємо, Центр Харкова перетворився в пекло: окріп б'є з-під землі, люди в паніці

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві на ходу вибухнув автомобіль: стало відомо про першу жертву

Також "Знай.ua" писав про те, що Відомий український співак розбився у ДТП