В лікарню в смт Березнегувате Миколаївської області з місцевої залізничної станції були доставлені двоє чоловіків. Вони були пасажирами поїзда і у обох були ножові поранення.

Повідомлення про кривавий інцидент надійшло в поліцію ввечері в четвер, 11 квітня, передає відділ комунікації Миколаївської області.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

В медичному закладі 31-річний житель Херсонської області розповів, що їхав у вагоні плацкарта, на сусідній полиці їхав п'яний чоловік, який напав на нього, коли він уже спав. Сусід по полиці вдарив його ножем у шию. Постраждалий схопився з місця, але чоловік продовжував наносити йому удари в руку і область коліна.

Постраждалий відштовхнув від себе зловмисника, викрутив руку опонента, перехопив ніж і вдарив ним його в груди.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі обидва перебувають у лікарні з тілесними ушкодженнями, їх життю нічого не загрожує.

52-річний зловмисник свої дії не пояснює, мотивуючи подію тим, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

За даним фактом слідчими Снігурівського відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 год. 1 ст. 115 КК України "Замах на вбивство". Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

поліція
поліція

Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, що ніч на суботу, 30 березня, в селі Фонтанка під Одесою невідомі жорстоко вбили чоловіка власниці салонів антикваріату. Про це повідомляє відділ комунікації Нацполиции в області.

За інформацією правоохоронців, злодії забралися в будинок, де жила сім'я власників салону антикваріату. Вбили літнього господаря будинку, перед смертю його катували.

Дружина загиблого, яка є власницею салонів антикваріату, в цей час була у від'їзді. Будинок розташований віддалік від інших будівель, зловмисники зайшли в нього, пошкодивши кабель сигналізації.