У Канаді відбувся жорстокий напад на священика.

На кадрах видно, як невідомий з ножем атакує священнослужителя ззаду і валить на підлогу, наносячи кілька ударів.

Злочинця вже затримала поліція. Про стан здоров'я священика поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що В українській столиці в ніч з 22 на 23 березня стався жахливий інцидент. Відомо, що в результаті жорсткого конфлікту центральні вулиці Києва почули звуки стрілянини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних копів.

Так, за інформацією київських правоохоронних органів, під час конфлікту, який виник між двома водіями після скоєння ДТП, один з чоловіків дістав пістолет і почав стріляти по машині опонента. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Слідчі кваліфікували дії зловмисника як хуліганство.

Відомо також, що інцидент стався ввечері 22 березня в Печерському районі столиці. Три автомобіля - Maserati, Toyota KIA рухалися Парковою дорогою, а при виїзді на вулицю Грушевського зіткнулися на дорозі. Чоловіки почали суперечку - і водій "Мазератті" дістав зброю і почав стріляти по "КІА". Після цього зловмисник залишив свій автомобіль і зник з місця події.

Ще ми писали, що В п'ятницю, 22 березня,в китайській провінції Хубей чоловік на автомобілі навмисне в'їхав у натовп людей.

Про це повідомляє Центральне телебачення Китаю.

Крім того, відео страшного нападу показали очевидці.

В результаті замаху сім осіб загинули, включаючи злочинця, ще семеро отримали поранення.

У повідомленні уточнюється, що наїзд стався вранці в п'ятницю в міському окрузі Цзаоян.

В поліцію надійшло повідомлення про те, що чоловік на автомобілі збиває перехожих на одній з вулиць селища.

Нагадаємо, Терористи рознесли відразу п'ять мечетей: люди бояться вийти на вулицю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Прем'єру надіслали страшне попередження про криваву розплату: Ми нічого не можемо зробити

Також Знай.ua" писав про те, що Звірячий напад на українця в Польщі: з'явилася тривожна реакція прокуратури