Підлітки влаштували різанину просто під час шкільної весняної толоки в Москві. У Telegram-каналі Mash повідомляється, що підліток поранив ножем свого однокласника. Добровільно-примусові прибирання вважаються пережитком радянського минулого. Але пост-радянським країнам не так легко позбутись від того минулого.

"Зараз у столиці проходить прибирання територій навчальних закладів та інша соціальна активність. Під час однієї з них і стався конфлікт. Два 14-річних хлопчика щось не поділили, в руках одного з них з'явився ніж Женя П. отримав п'ять ударів в область грудей", - сказано в повідомленні.

Наголошується, що куртка врятувала підлітка від серйозних ушкоджень і хлопець залишився живий. Школяра термінов забрали в лікарню "каретою" швидкої.

Щовесни за кожним навчальним закладом закріплюють ділянки, хто де має прибирати. Часто на толоку виходять заслужені і поважні освітяни, ходять рачки, прибираючи те, що цілий рік мали робити комунальні служби.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Суботники мають бути, але для учнів, не вчителів і символічні, чисто щоб навчити. Основну ж роботу мають виконувати комунальні служби. А так виходить, що вчителі роблять не свою роботу замість того, щоб виконувати свої обов'язки. І де в цей час комунальники?! З якогось дива комунальники на суботники не виходять, хоча їм теоретично за це платять заробітну плату з податків тих самих вчителів.

То є паскудство. Вчитель замість двірника. А кухарка на чолі держави? Бачили, знаєм. За таких реалій падали цілі держави. Кожен має робити те, чому навчений. Тоді буде лад.

Нагадаємо, Елтон Джон опинився в інвалідному кріслі: що сталося з геніальним музикантом.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", великий і жахливий Оззі Осборн був змушений перенести другу половину концертного туру "Ніяких більше турів 2" у зв'язку з травмою.

Також "Знай.uа" писав про те, що "сори Майкл, это бизнес": кияни стали свідками чудотворного зцілення "безнадійно" хворої, відео.