На трасі Київ-Одеса, біля села Дачне сталася стрілянина. Інцидент стався поруч з постом поліції. Попередньо, обидві сторони конфлікту застосовували травматичну зброю і в його результаті постраждали люди. Про це в середу, 17 квітня на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив прес-секретар поліції Одеської області Руслан Форостяк.

Невідомі відкрили стрілянину

"Поки немає підтвердження, що хтось із людей отримав вогнепальні поранення. Крім того, на цю хвилину немає повідомлень жодного медичного закладу, що до них доставлено людей, які отримали будь-які тілесні в районі КП", − зазначив він.

Плями крові на асфальті говорять про те, що постраждали люди

Форостяк також висловив попередню версію подій. За його словами, зчепилися дві групи "активістів", де одна накинулася на іншу, влаштувавши розборки. З обох сторін відкрили вогонь з травматов. Було завдано шкоди майну і, ймовірно, здоров'ю, розповідає Форостяк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За словами Форостяка, обидві сторони конфлікту імовірно застосовували травматичну зброю.

Попередньо, обидві сторони конфлікту застосовували травматичну зброю

"Виглядає поки це так − одна група активістів напала на іншу, влаштувала вже звичну в наші дні розбирання "активістів", завдавши шкоди майну і можливо здоров'ю", − зазначив речник поліції.

Пізніше на странце "Київ Оперативний", яка стежить за надзвичайними подіями, з'явилася наступна інформація - невідомі в масках напали на інспекторів Укртрансбезопасности і громадських діячів біля поста поблизу села Дачне. За інформацією порталу, в результаті інциденту є поранені.

Підкреслюється, що інспектори поліції "спокійно спостерігали і зовсім не втручалися в події.

Форостяк також додав, що дії правоохоронців, які були поруч з місцем події, будуть проаналізовані.

Нагадаємо, у Страсбурзі невідомий відкрив вогонь на святковому ярмарку.

Як повідомляв портал Знай.ua поліція застрелила терориста, який розстріляв людей у Страсбурзі.

Знай.ua писав:після кривавої стрілянини на ярмарку в Страсбурзі влада країни вирішили запровадити посилені заходи безпеки, які передбачають посилений контроль на кордонах, посилені заходи безпеки на всіх різдвяних ринках у Франції та ін