У суботу, 6 березня, під час сімейного свята в населеному пункті Уест Інглвуд неподалік від Чикаго трапилася стрілянина, постраждали шестеро людей, у тому числі, двоє дітей.

Про це пише газета Chicago Tribune.

Наразі вже відомо, що трагедія сталась близько 18:25 за київським часом. На дитячому святі на момент стрільби перебували близько 25 дітей та їх батьки.

поліція США

У результаті кривавої стрілянини 8-річний хлопець отримав кулю у груди та спину. Крім того поранення отримала й 10-річна дівчинка. Їх госпіталізували, стан дітей стабілізувався.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також відзначається, що у результаті нападу загинула 29 річна жінка, інший чоловік отримав поранення у стегно. Крім того, 23-річний чоловік з пораненням в ліву ногу і 28-річний чоловік з пораненням в праве плече також були доставлені в лікарню.

Варто нагадати, що у США застрелили номінанта на премію Греммі - Репера Nipsey Hussle. Прикрий інцидент стався 31 березня. Популярний музикант отримав поранення в голову біля свого магазину одягу в Лос-Анджелесі. Під час стрілянини постраждали ще дві людини. Нападників поки не затримали.

Nipsey Hussle

Nipsey Hussle отримав кілька вогнепальних поранень, його госпіталізували у лікарню, там він і помер. Разом з репером у перестрілці постраждали ще дві людини – один з них знаходиться в лікарні, другий відмовився від лікування.

Нагадаємо, у центрі Харкова сварка між чоловіками переросла у стрілянину, унаслідок якої одна людина опинилася в лікарні. У повідомленні йдеться, що в суботу ввечері, 30 березня, у Харкові на вулиці Сумській виникла сварка між двома молодими людьми. В ході перепалки один з них вихопив пістолет і вистрілив у свого опонента.

Як повідомляв "Знай.ua", Росія давно славиться неадекватними вчинками її жителів, які часом роблять таке, чого і в страшних фільмах не побачиш. Що стає причиною, складно сказати, але наслідки шокують весь світ і жителі всіх країн просто щасливі, що не живуть на території країни-агресора.

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 21 березня, у Дніпрі стався жахливий інцидент. На вулиці Юрія Кондратюка місцевий житель відкрив стрілянину з рушниці, щоб налякати дітей у дворі.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський