З'явилася інформація, що в районі Керченської протоки зібралася велика кількість суден, що чекають на проходження Керч-Єнікальського каналу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Так, за інформацією журналістів, протягом четверга, 25 квітня, спостерігалась сонячна погода, вітер був не штормовий, тому об'єктивних причин для перекриття каналу не було. Тим не менше близько 14 годин танкери, балкери і суховантажі стояли на відстані близько півмилі від Керченського мосту, пізніше судна перемістилися далі в бік Чорного моря.

До вечора відстань між кораблями і Керченським мостом становила близько двох морських миль. "Застряглі" кораблі можна було побачити з берега на околицях Керчі, в районі селища Героїчне.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією сайту Marine Traffic, що відслідковує переміщення суден в Азовському морі, на підході до Керченської протоки, перебували суховантажні судна і танкери під прапорами України, Панами, Маршаллових островів, Танзанії, Белізу, Росії та інших держав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший президент України Леонід Кравчук вирішив дати лідеру президентської гонки відомому гумористові Володимиру Зеленському одну важливу пораду про те, як змінити державну політику по відношенню до Кримського півострову. Кравчук заявив, що Київ навряд чи зможе визнати Крим територією Російської Федерації. Тим не менш налагоджувати стосунки з кримчанами необхідно.

"Необхідно знімати всі блокади. Питання, пов'язані з водою, електроенергією і так далі, повинні вирішуватися цивілізованим, ринковим шляхом", — сказав екс-президент.

Він додав, що, розвиваючи стосунки між Україною та Кримом, поступово вдасться прийти до правильних висновків".

Нагадаємо, проти окупантів повстала навіть стихія: свіжі фото з Криму змусили користувачів розкрити роти від подиву.

Як повідомляв Знай.uа окупанти терміново будують міст у Криму: встигнути до кінця року.

Також Знай.uа писав, Путін епічно зганьбився на зустрічі з президентом: з козирів зайшла.