Фонд гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) завершив ліквідацію Смартбанка.

Цю інформацію повідомили в п'ятницю, 26 квітня у прес-службі Фонду, передає "Хвиля".

У повідомленні говориться, що 24 квітня були подані документи державному реєстратору для припинення діяльності банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юросіб, фізосіб-підприємців та громадських формувань.

"Повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як ліквідатора публічного акціонерного товариства "Смартбанк" припинено". зазначає ФГВФО

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також у прес-службі розповіли про завершення виплат гарантованих сум вкладникам цього банку.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів збільшив субсидію фермерським господарствам в Україні – відтепер вони зможуть одноразово отримати від держави бюджетну субсидію в розмірі 3000 гривень за кожен гектар, однак не більше 60 тисяч гривень на одне господарство. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Міністерства аграрної політики і продовольства.

У повідомленні йдеться: «Бюджетні кошти надійдуть на рахунок, відкритий в уповноваженому банку». Для отримання виплати фермерам слід особисто подати заявку та документи в регіональні відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні пенсії призначаються різним категоріям населення: після виходу на заслужений відпочинок по віку, стажу, також виплати призначаються по інвалідності або у разі втрати годувальника. Тому українці можуть змінити один вид виплат на інший - більш вигідний.

Також "Знай.uа" писав, що субсидіанти, які отримують пільги на оплату компослуг "живими грошима", отримають їх у квітні і травні. А ось влітку запрацює інша система. В уряді повідомили, що українцям замість грошей на руки субсидії будуть видаватися у вигляді доплат до пенсій або "живих" грошей в Ощадбанку.