В окупованому путінськими головорізами Криму недалеко від Сімферополя сталася жахлива аварія. Так, в результаті жорсткого зіткнення легковика та мікроавтобуса загинули п'ятеро людей, ще троє отримали травми різної тяжкості.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих так званих органів охорони правопорядку.

Фото з місця ДТП

"Водій автомобіля Chevrolet Lacetti, 1999 року народження, рухаючись з боку Сімферополя у напрямку села Піонерське, не впорався з керуванням, допустив виїзд на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Vito, під керуванням водія, 1969 року народження, який рухався в зустрічному напрямку", - розповіли "поліцейські".

Фото з місця ДТП

"В результаті ДТП водій і три пасажири автомобіля Chevrolet Lacetti, а також водій автомобіля Mercedes Vito загинули. Ще три пасажири автомобіля Mercedes Vito отримали тілесні ушкодження", - додали співробітники каральних органів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулицях Києва в тестовому режимі почав працювати інспектори з паркування. Про це 26 квітня, повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян на сторінці в Facebook. За його словами, на даний момент завданням інспекторів є попередження водіїв про порушення. Пізніше інспектори зможуть також виписувати штрафи та ініціювати евакуацію авто порушника на штрафмайданчик.

"Через декілька тижнів ми представимо перші результати їх роботи і розповімо більше про функції та повноваження. Працюємо, щоб зробити Київ комфортним!" - написав Давтян.

Нагадаємо, у Києві горе-водій збив маленьку дівчинку і втік: пролетіла п'ять метрів і впала.

Як повідомляв Знай.uа жінка стверджує, що в минулому житті була вбивцею і зараз страждає за старі гріхи: удача обходить мене стороною.

Також Знай.uа писав, МакЅим після аварії стало набагато гірше: прогнози лікарів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще