У Києві в жіночій роздягальні торгового центру «Епіцентр» чоловік застосовував фізичну силу для здійснення акту сексуального насильства над безпорадними жінками.

Чоловік був затриманий в Оболонському районі.

Інцидент стався ще в минулому місяці. У даний момент насильникові оголошено підозру.

З'ясувалося, що 29-річний уродженець Полтави вривався в жіночу роздягальню, закриваючи обличчя медичною маскою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Застосовуючи фізичну силу, він здійснював акти сексуального насильства над жінками.

Під час досудового розгляду була зібрана доказова база, на підставі якої полтавцю оголосили про підозру за ч. 1, 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України.

За вчинення такого злочину зловмиснику загрожує 7 років в'язниці. Слідство з'ясовує всі деталі події.

Варто нагадати, що Жахливий інцидент стався в Борисполі Київської області. Педагога дитячого гуртка підозрюють у тому, що він розбещував неповнолітніх. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області.

"протягом року, з лютого 2018-го по лютий 2019-го, підозрюваний неодноразово здійснював фізичні розтлівають дії щодо п'яти малолітніх", ‒ повідомили в прес-службі.

Його жертвами стали щонайменше п'ятеро дітей. На даний момент справу розслідують правоохоронні органи.

Підозрюваному педагогу загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Ще ми писали, що Педофіл розбещував 13-річну дівчинку на очах у її матері. Жахливий інцидент стався в Башкирії, в Учалінському районі республіки. Повідомляється, що чоловік отримав лише три роки умовного терміну.

У Росії чоловік розбещував і бив п'ятикласницю. Відомо, що мати 13-річної дівчинки багато п'є. Тому вона без проблем дозволила своєму 30-річному знайомому жити зі своєю дочкою.

Чоловік, як йому здавалося, мав серйозні наміри і навіть виявляв бажання одружитися на дитину. Однак для цього потрібна згода влади, який він не отримав.

Нагадаємо, Харкові посеред вулиці запалала пенсіонерка

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Підлітки жорстоко розправилися з ровесником біля торгового центру

Також Знай.ua" писав про те, що У київському метро сталося НП