У мережі з'явилося кумедне фото російського президента Володимира Путіна з хрестом на лобі.

Смішний знімок був опублікований в Instagram-акаунті "Лентача".

Фотографія зроблена під час пасхального богослужіння в храмі Христа Спасителя. Через гру світла, тінь від хреста патріарха Кирила виявилася прямо на лобі російського президента.

Користувачі в коментарях відзначили, що тінь нагадує могилу з хрестом.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна за його "наполеонівські плани". Зокрема, політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Telegram-каналі пожартував про твіт російського журналіста Дмитра Смирнова.

"Володимир Путін покинув Пекін, але сьогодні у нього попереду ще Пасхальне богослужіння в Храмі Христа Спасителя. Повинен встигнути", - йдеться в повідомленні Смирнова в соціальній мережі Twitter.

Путін
Путін

Олексій Голобуцький відреагував: "Ну, правильно. Поки один Путін їде з Пекіна, другий відстоїть в церкві, а третій бухає з Лавровим. Головне — не переплутати".

Інцидент став причиною їдких коментарів з боку користувачів: "Без нього не почнуть", "фотографа розстріляти", "він-таки не постив!", "Нехай поки він буде летіти - літак десь розіб'ється", "повинен встигнути полицемерити", "ви його спочатку правильно хреститися навчіть. А то буде як минулого разу".

Володимир Путін
Володимир Путін

Раніше портал писав, в среду, 24 квітня, президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей. У зв'язку з цим колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко закликав скликати РНБО і запросити туди Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", "Україна стала найбільшим провалом Путіна": американський дипломат розповів про фатальну помилку Кремля.

Також портал "Знай.uа" писав, що "Прийде тварюка ще страшніше, ніж Путін": відомий музикант передбачив жахливе майбутнє Росії.