У Дарницькому районі Києва на Харківському шосе зіткнулися Suzuki і Fiat. Внаслідок аварії постраждали двоє дітей, їх госпіталізували з підозрами на струс мозку.

Аварія сталася у неділю, 28 квітня, близько 10:30, пише Інформатор.

Автомобіль марки Fiat рухався по Харківському шосе в бік проспекту Миколи Бажана. У цей момент Suzuki їхав у протилежному напрямку і спробував здійснити поворот на світлофорі. Легковик Fiat не пропустив того, тому сталося зіткнення.

Suzuki не встиг загальмувати та в'їхав у Fiat. Від удару у першого автомобіля відпав передній бампер і сильно ушкодилася передня частина. У ймовірного винуватця аварії пошкоджено бічні двері.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

В салоні автівки марки Fiat перебували двоє дітей. Медики повідомляють, що вони отримали травми голови. В обох — підозри на струс мозку (хлопчик 2013 року народження, дівчинка трохи старше). У дівчинки також перелом носа.

На місце аварії виїхали працівники поліції. Територію, де трапилася ДТП огородили. Наслідки аварії прибирали співробітники дорожньої служби. На місці інциденту працює слідчо-оперативна група і швидка медична допомога. Причини, які привели до зіткнення, з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.