У селищі Опішня Зіньківського району посеред вулиці вибухнула граната, в результаті чого постраждала 64-річна жінка.

Цю інформацію повідомили в управлінні Нацполіції в Полтавській області.

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху.

За попередньою інформацією, жінка отримала осколкові поранення тулуба і ніг в результаті вибуху гранати Ф-1, кинутої місцевим жителем на одній з вулиць селища.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Відомо, що в момент вибуху боєприпасу постраждала їхала по вулиці на мопеді. Жінці надана медична допомога без госпіталізації. Поліцейськими затриманий 35-річний житель району, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні даного злочину". йдеться в повідомленні

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за статтею про замах на вбивство (ст. 15 ст. 115 КК України).

Зараз слідство триває.

Нагадаємо, що у Харкові невідомий кинув гранату в автомобіль на вулиці Старо-Григорівській, в результаті чого постраждав 45-річний водій авто, житель Змієва. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області.

Прикра подія сталася 28 квітня близько 16:46. Правоохоронці з'ясували, що невідомий кинув гранату через вікно в автомобіль Toyota.

"Невідомий кинув гранату через вікно в автомобіль "Toyota". Від вибуху постраждав 45-річний водій автомобіля, мешканець міста Зміїв Харківської області", - сказано в повідомленні.

Раніше ми писали, у Дарницькому районі Києва в ніч на неділю, 28 квітня, в результаті вибуху в квартирі багатоповерхового будинку загинули дві людини, про що стало відомо з повідомлення прес-служби столичної поліції.

Як повідомляється, про те, що трапилося по спецлінії 102 повідомила жінка, яка проживала в даній квартирі. В результаті трагедії постраждали її 38-річна дочка разом зі своїм 44-річним співмешканцем.

Як повідомляв Знай.ua, у центрі Києва невідомий у балаклаві підпалив автомобілі на очах у перехожих.

Також Знай.ua писав, що на державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех.