Всі ми ходимо за продуктами в супермаркети, але не завжди ці походи закінчуються успішно. "Сільпо" став свідком чергової бійні. На цей раз дійовими особами були дівчата, які не поділили щось на виході з каси. Інформація опублікована свідками НП на сторінці однієї з популярних спільнот Харкова в Instagram.

"В Сільпо в ТРК Україна дві дівчини щось не поділили на касі. У ході перепалки одна вирвала жмут волосся, друга штрикнула ножем. Поліцаї на місці, допитують сестрюнь." - говориться в підписи до фотографій.

Українці неймовірно шоковані таким інцидентом і висловлюють свої думки у коментарях:
"Ї*ать баби небезпечні. Сказати, що я а*уїв - нічого не сказати", "Ніж в печінку - ніхто не вічний", "Буду з нетерпінням чекати причину сварки. Реально цікаво що на касі можна не поділити.!", "Ножі, бійки.. люди посміхніться і йдіть далі. Це все, не варте вашого здоров'я ", "Коли не поділили останню пасочку", "Стрьомно вже кудись виходити.", "Баби озвіріли", "Ну добре ще балончиком пшикнула б, а тут поножовщина", "Жінки носять з собою ніж??", "Стрьомно тепер з дівками собачитись"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В коментарях відгукнулася і подруга потерпілої, яка розповіла всю правду:
"Не пишіть те, чого не знаєте! Це одна неадекватна малолітка напала з ножем на дівчину! Відрізала їй волосся і сухожилля на руках перерізала . Ця неадекватна стояла ззаду і ножем різала волосся моєї подруги. Що спонукало цю не зовсім здорову дівчинку - зараз з'ясовує поліція."

Але з'явився і знайомий нападниці, який розповів трохи іншу версію подій:
"В спробі відрізати волосся, дівчина почала опиратися, випадково схопилася за лезо ножика і порізалась. Ніхто нікому не хотів різати руки і т. д. Я знайомий з нападницею, спілкувався з нею, був з нею у слідчого. Їй немає сенсу мені брехати".

Нагадаємо, раніше в Києві підірвали авто офіцера спецслужб - поліція заявила про замах, дикі подробиці в нашому недавньому матеріалі.

Крім того, портал Знай.uа писав - що сталося за хвилину до непоправного - на зірку серіалів упав самогубець.

Також, в одному з супермаркетів кияни отоварювалися разом з трупом охоронця - шокуюче відео зняли камери спостереження.