На Херсонщині 8-річний хлопчик скалічився під час гри з однолітками на шкільному стадіоні.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.
У повідомленні йдеться, що в селі Томина Балка Білозерського району області 8-річний хлопчик виліз на футбольні ворота шкільного стадіону і стрибнув звідти, проїхавшись тілом металевої конструкції, внаслідок чого пошкодив собі статеві органи.

швидка допомога
швидка допомога

Численні рвані рани довелося зашивати лікарям дитячої обласної клінічної лікарні. Наразі стан хлопчика задовільний, однак після пережитого больового шоку та стресу дитина потребує психологічної допомоги та довготривалої реабілітації, кажуть медики.

Нагадаємо, під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років. Про це стало відомо з повідомлення групи "Ковель Онлайн" на Facebook, де також виклали і відео інциденту.

поліція
поліція

Як стало відомо, одна з учасниць бійки навчається в школі №7 міста Ковель, інша - в навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого і сталася бійка. На відео дівчина завдає кілька ударів суперниці, а коли та падає - добиває кулаком, в той час як жертва кричить. Варто відзначити, що за подіями спостерігали ще кілька людей.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Татарбунарському районі, розташованому на півдні Одеської області, знайдена повішеною 15-річна дівчинка.

Згідно з даними правоохоронців, неповнолітня виявлена вранці у лісосмузі біля села Тузли.

У поліції розповіли: "Обставини трагедії на місці події встановлює слідчо-оперативна група". Причини моторошної трагедії поки невідомі.

Дані за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). В рамках розпочатого кримінального провадження призначено низку експертиз, зокрема, судово-медичну, яка встановить причини смерті дівчинки.

Також Знай.ua писав про те, що булінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим.