У суботу, 27 квітня, у Татарбунарському районі, розташованому на півдні Одеської області, знайдена повішеною 15-річна дівчинка. Згідно з даними правоохоронців, неповнолітня виявлена вранці у лісосмузі біля села Тузли.

У поліції розповіли: «Обставини трагедії на місці події встановлює слідчо-оперативна група».

Дані за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). В рамках розпочатого кримінального провадження призначено низку експертиз, зокрема, судово-медичну, яка встановить причини смерті дівчинки.

Поліція

Повідомляється, що загибла — місцева мешканка, навчалася в профтехучилищі і проживала в прийомній сім'ї.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Житомирі на залізничному вокзалі 18-річний хлопець ледь не розлучився з життям і отримав сильні опіки від ураження електрострумом на даху залізничного вагона, про що стало відомо з повідомлення Головного управління Національної поліції у Житомирській області. Правоохоронці повідомляють, що трагедія сталася вночі: "Співробітники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу, які прибули на місце, з'ясували, що близько першої години ночі 23 квітня на третьому шляху місцевого залізничного вокзалу перебувала електричка сполученням Фастів-Житомир".

Зацепери

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Херсоні невідомий обстріляв перехожих з вікна першого поверху житлового будинку. Внаслідок цього постраждала 37-річна жінка. Інцидент стався в понеділок, 22 квітня. Містянку госпіталізували з пораненням в стегно - у лікарні лікарі дістали з рани пульку від травматичної або пневматичної зброї. На даний момент поліцейські шукають зловмисника.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Енергодарі неподалік від 7 школи місцевий житель помітив предмет, який був схожий на гранату, про що він повідомив правоохоронцям. Після цього на місце страшної знахідки виїхали вибухотехніки і поліцейські. В даний час поліцейські з'ясовують, як граната опинилася біля школи.

Також "Знай.uа" писав, що під Ковелем Волинської області сталася бійка між двома школярками 15-ти та 12-ти років.