Булінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим. Він щосили процвітає везе і соціальні мережі переполненны слізними проханнями батьків про допомогу. Про таку ж історію повідав й начальник територіального управлінні юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій навів зверненні однієї з матерів, дитина якої потерпає від вчителя фізкультури.

На «гарячу» телефонну лінію обласного штабу протидії булінгу звернулась Олена, мама шестикласника Дніпрянської ЗОШ...

Geplaatst door Константин Хутковский op Donderdag 18 april 2019

"Мій син після уроків знаходився в школі. У той же час, поруч з ним почали штовхатися кілька інших учнів. Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули, і він пролив воду на одного з хлопців. В цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, вчитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину в туалет. Слідом за ними побігли хлопці. У вбиральні вчитель фізкультури намагався вмочити мого сина в унітаз, дитина спиралася. Після декількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком в живіт. Про цей випадок син розповів мені не відразу, але з його поведінки я відразу зрозуміла, що щось сталося. Дізнавшись про те, що трапилося, я зателефонувала класної керівниці. Вона порадила мені не гарячкувати і дочекатися понеділка. У понеділок, 15 квітня, я зустрілася з директором школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погана поведінку. Я написала заяву в Новокаховський відділку поліції. А вчитель фізкультури продовжує проводити уроки, в тому числі і в класі мого сина"- йдеться у зверненні.

Контантин запевнив, що взяв справу під свій контроль і неодмінно в цьому розбереться. А зневірена мати дала інтерв'ю виданню Факти, де розповіла про всі подробиці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Стало відомо, що хлопчикові 11 років і він помилково взяв пляшку іншого хлопчика з 5 класу. Почалася бійка, в ході якої вода пролилася. Після з'ясування і її син і 5-класник претензій один до одного не мають. Інцидент з учителем бачили й інші школярі, що були готові все розповісти, але керівництво школи запевнило, що хлопчик все придумав, а вчитель просто зробив йому зауваження на підвищеному тоні. Сам викладач не виходить на контакт з батьками, а дитині тим часом після інциденту відвезли в лікарню, де поставили діагноз "міжреберна невралгія".

Нагадаємо, в українській школі розгорівся скандал з побоями

Як раніше повідомляв "Знай.ua", в Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу

Також Знай.ua" писав про те, що десятирічний школяр покінчив із собою через жорстокої цькування