12 травня о 4:30 підпалили машину головного редактора каналу і сайту ТВі Володимира Єгорова.

Відеозапис інциденту з'явилася в його Facebook.

На місці працює поліція.

"Сьогодні в 4-30 мою машину підпалили. Я пов'язую це з професійною діяльністю", – пише журналіст.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За його словами, машину врятувати не вдалося, хоч пожежники оперативно прибули на місце події.

В даний момент поліція розслідує причини підпалу. Як кажуть сусіди журналіста, перед тим, як машина почала горіти, вони почули хлопок.

Варто нагадати, що В центрі української столиці біля торгового центру Gulliver група підлітків жорстоко побила чоловіка.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних журналістів, які опублікували відео інциденту.

А что там по Гулливеру? По предварительной информации, ребята начали бить парня. Все они какие-то неадекватные. Проходящий мужчина, который на видео в белой кофте, просто хотел заступиться за мальчика, которого били. В итоге, его начали бить тоже, а потом забросили в фонтан.

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 mei 2019

Так, за інформацією журналістів, у четвер, 9 травня, біля ТЦ Gulliver в Києві група підлітків жорстоко побила хлопчика. За нього заступився чоловік, що проходив повз. Він також вплутався в бійку. Проте хлопці, перебуваючи в неадекватному стані, не зупинилися. У підсумку чоловіка, що заступився, побили і вкинули в фонтан. Стан потерпілого не відомий.

Ще ми писали, що У п'ятницю, 10 травня, у Києві на парковці біля супермаркету "Епіцентр" на вулиці Полярній невідомі чоловік і жінка вкрали маленьку дівчинку, а потім втекли з місця злочину.

По всій столиці ввели план "Перехоплення".

Поліція шукає чорний позашляховик Mercedes

Злочин сталося приблизно о 14:35.

Чоловік з жінкою вивели дівчинку з супермаркету і силоміць посадили в машину. Дівчинка кричала про допомогу. Номерні знаки машини "ВВ 2064 СН".

На викраденої дівчинки була надіта рожева куртка. Дитині приблизно 4 роки.

Нагадаємо, У Вінницькій області серед білого дня розстріляли подружжя

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Розлючений маршрутник захопив українців у полон

Також "Знай.ua" писав про те, що юна екстремалка згоріла заживо за лайки