У Києві на Набережному шосе під час оформлення ДТП Nissan і Volkswagen мікроавтобус протаранив автомобіль SsangYong.

Наголошується, що чоловік за кермом був у нетверезому стані.

Подвійна ДТП відбулася 12 травня в 7:30 навпроти річкового вокзалу. Зазначається, що на початку Volkswagen наздогнав ззаду Nissan. Поки поліція оформляла ДТП, іномарку протаранив автомобіль SsangYong. Удар був такої сили, що Volkswagen відкинуло на стіну.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Після зіткнення з машини SsangYong почали випадати порожні пляшки з-під алкоголю. Водія позашляховика відвезли в лікарню з серйозними травмами. Водій мікроавтобуса, який на момент зіткнення заповнював матеріали ДТП, не отримав поранень.

Варто нагадати, що У п'ятницю, 10 травня, в Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил.

Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу. Він родом з міста Рівне. Побратим загиблого Валерій Гавщук на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook написав, що Авраменко повертався додому.

Чекали на повернення з ООС і так і не дочекатися... Богдан з побратимом поверталися додому і потрапили в страшну автокатастрофу, де загинули на місці. На превеликий жаль Господь забирає кращих!" - йдеться в повідомленні Гавщука.

Очікували повернення з ООС і так і не дочекатись... Богдан з побратимом повертались до дому і потрапили в страшну...

Geplaatst door Валерий Гавщук op Zaterdag 11 mei 2019

Прес-служба Національної поліції в Києві повідомляє, що двоє військовослужбовців перебували в авто "ВАЗ". Вони в'їхали в припарковану вантажівку, після удару чоловіки загинули на місці.

Нагадаємо,У Києві прогриміла шалена ДТП, патрульні не поділили дорогу з іномаркою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зайцева хоче змінити вирок суду, постраждалі в розпачі

Також "Знай.ua" писав про те, що Після поїздки в маршрутці пенсіонерка загриміла в лікарню з переломом