Під Києвом між селом Сотникова та містом Яготин сталася жахлива аварія в результаті якої загинули дві людини. Відомо, що Chevrolet Niva виїхав на зустрічну смугу і врізався в мотоцикл Jawa. Водій і пасажир мотоцикла загинули на місці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які ссілаются на інформацію правоохоронних органів.

поліція
поліція

За інформацією копів, загиблими виявилися батько і син, яким було 57 і 32 відповідно. На місце події прибули співробітники і керівництво Яготинського відділення поліції, а також експерти-криміналісти, слідчі та медики. Перебував за кермом Chevrolet 32-річний чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. На момент аварії вміст алкоголю в його крові становив 2,0 проміле.

ДТП
ДТП

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

В даний момент тіла загиблих вивчають судмедексперти для встановлення причини смерті. Чоловіка-водія Niva, який виявився депутатом міської ради, затримали у відповідності зі статтею 208 КПК України. Автомобіль та мотоцикл, у свою чергу, поміщені на майданчик тимчасового затримання в якості речових доказів.

У випадку, якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням прав керувати автомобілем на три роки - згідно з частиною 3 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на українському авторинку з'явилася велика кількість уживаних авто, привезених зі Сполучених Штатів. Проте не зважаючи на всю привабливість ціни і цікавих моделей, українців попереджають, що ці авто можуть принести чимало неприємних сюрпризів.

Нагадаємо, смертельна ДТП у Карпатах: причина загибелі туристів шокувала всю Україну.

Як повідомляв Знай.uа у Карпатах туристичний автомобіль злетів з обриву в річку.

Також Знай.uа писав, потрійна ДТП на Житомирщині: легковик не розминувся з вантажівкою, є загиблі і травмовані.