З'явилася інформація, що авіалайнер Embraer 190 Національної авіакомпанії М'янми в міжнародному аеропорту Мандали здійснив вельми жорстку посадку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Associated Press.

За інформацією журналістів, перед посадкою пілот повідомив, що у літака не відкрилися передні шасі. Пілотові довелося зробити жорстку посадку літака, використовуючи лише задні шасі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Представник аеропорту Кьяу Сан повідомив, що в даний момент 82 пасажири і екіпаж літака знаходяться в безпеці. Інформації про можливих постраждалих він не повідомив. Зазначається, що в даний момент аеропорт закритий для посадки великих літаків Boeing і Airbus.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 8 травня, в аеропорту М'янми сталася катастрофа пасажирського літака авіакомпанії Biman (Бангладеш). Про це стало відомо з повідомлення місцевого ресурсу The Myanmar Times.

Згідно з попередніми даними, літак з'їхав з посадочної смуги в Міжнародному аеропорту Янгона і згодом розвалився на три частини. Як повідомляється, у момент аварії на борту були 33 пасажири. В результаті події 30 людей отримали травми різного ступеня тяжкості, при цьому 15 з них - госпіталізовані. В якості причини трагедії називають погану погоду.

Раніше ми вже писали про трагічну авіакатастрофу, яка сталася в неділю, 5 травня, в Мексиці. Там зазнало аварії повітряне судно, на борту якого знаходилися уболівальники одного з боксерів. На місцевому порталі Milenio розповіли, що трагедія сталася з приватним літаком Bombardier Challenger 601, на борту якого в той момент знаходилися 18 пасажирів і три члени екіпажу. У правоохоронних органах розповіли, що центр управління втратив зв'язок з приватним літаком ще вдень 5 травня, а сама авіакатастрофа сталася в горах на території муніципалітету Монклова.

Нагадаємо, катастрофа в Шереметьєво: слідчі розповіли, чия помилка коштувала десятки життів.

Як повідомляв Знай.uа в авіакатастрофі в Шереметьєво загинув український зрадник з Криму: фото.

Знай.uа писав, у Росії випадково "поховали" Моїсеєва: все почалося з Шереметьєво і Апіної.