Школяр з пістолетом взяв в заручники учнів гімназії №7 в Казані. На місці працюють служби екстреного реагування. Про це йдеться на Телеграм-каналі LIFE SHOT.

Школярів не випускають із приміщення. Менші діти в паніці від непередбачуваних і страшних подій, не знають, що їм робити.

Як зазначає видання, наразі 17-річний учень десятого класу затриманий. Зараз з ним працюють поліцейські. Очевидно старшокласник відчув себе господарем ситуації. Звідки він свяв зброю, поки що не повідомляють.

Все сталося на уроці літератури. Підліток трохи запізнився, увійшов в кабінет і почав агресивно поводитися, розмахуючи пістолетом (тип зброї уточнюється). Тепер мотиви школяра поліцейські з'ясовують.

Примітно, що самого хлопця в школі характеризують позитивно. Швидше всього медична допомога після прикрого інциденту знадобиться багатьом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Під час надзвичайної ситуації в школі вчитель, до якого на урок увірвався підліток з пістолетом, запитав у нього про проблеми в школі і вдома.

Хлопець заявив, що ні там, ні там ніяких проблем немає. Також він не формулював ніяких вимог. А потім підійшов до стола і сів на місце вчителя.

17-річний Іскандер прийшов на урок не тільки з пневматичним пістолетом, але і з кухонним ножем.

Попередньо, хлопець хотів покінчити з собою, але не зважився. Тому прийшов зі зброєю в школу, сподіваючись, що його вб'ють при затриманні. Про це Life Shot повідомило джерело в екстрених службах

У самій школі припускають, що все могло статися через нещасне кохання. Підлітку подобалася одна зі школярок. Але дівчина не відповідала взаємністю. Тому юнак пішов на крайні заходи - озброївся. Але насильством нічого доброго не добився.

Нагадаємо, розлючений маршрутник захопив українців у полон: "Плювати я хотів на вашу поліцію".

Як повідомляв Знай.uа стрілянина, заручники і спецназ: в українській колонії твориться справжнє жахіття, все оточено.

Також портал Знай.uа писав, лідер опозиції закликав повалити режим, в країні починається переворот.