У Житомирській області невідомі розстріляли громадянина Азербайджану. Інцидент стався на одному з підприємств міста.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Житомирської області.

Моторошна подія сталася на каменеобробному підприємстві в селі Кам'яний Брід Коростишівського району. Двоє невідомих з вогнепальної зброї розстріляли працівника цього підприємства, який був різноробочим. Після цього зловмисники втекли з місця інциденту на мотоциклах.

Від отриманих поранень громадянин Азербайджану 1987 року народження помер на місці. Медикам залишалося лише констатувати його смерть.

На місце трагедії також прибули працівники поліції. Розпочато досудове розслідування (ст. 115 КК України "Умисне вбивство"). Усі обставини інциденту з'ясовуються.

Також ми писали, що нещодавно у Києві через суперечку чоловік жорстоко побив друга, з яким випивав. До того, він відрізав йому вушну раковину. Інцидент стався в Оболонському районі столиці. Між чоловіками виникла суперечка, після чого нападник повалив потерпілого на землю та почав бити. Коли потерпілий намагався піднятися, злочинець взяв ніж та відрізав йому вушну раковину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бійка
Бійка

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в столиці коп вдарив чоловіка в область серця, в результаті чого той впав у стан клінічної коми, а на наступний день помер, не приходячи у свідомість.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Кропивницькому виявили поліцейського-хабарника, але при спробі затримання той спробував утекти. При цьому чоловік пошкодив два службових авто і наїхав на співробітника СБУ.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції, який виїхав на зустрічну смугу руху. Самі правоохоронці прокоментувати ситуацію відмовилися.