В окупованому бойовиками Донецьку директор відомого Юзівського металургійного заводу Олександр Петрушечкін покінчив життя самогубством. Про це повідомляється в Telegram-каналі "КараулЪ".

Згідно з інформацією, директор заводу звів рахунки з життям, скориставшись пістолетом свого охоронця. Також відомо, що загиблий нібито залишив передсмертну записку, у якій попросив нікого не звинувачувати у його смерті.

"Мотиви не ясні. Очевидно, що нервозність і невизначеність у виробничій сфері регіону стали певною краплею в посудину терпіння Петрушечкіна, але навряд чи останньою і визначальною, щоб змусити зважитися на такий крок", - йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що раніше бізнесмен вже намагався покінчити життя самогубством. У січні цього року, за деякими даними, він декілька разів проткнув себе ножем. Тоді його врятували медики.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Офіційної реакції з боку влади "ДНР" на подію поки немає. Місцеві жителі в свою чергу в коментарях звинувачують окупантів у деградації і руйнації Донецького і Єнакіївського металургійних заводів.

Нагадаємо, що Куйбишевський районний суд Запорізької області виніс вирок фермеру з Донбасу Миколі Бутрименко. Наголошується, що Бутрименко в 2014 році розповів терористам "ДНР" розташування українських військових, в результаті чого вони загинули від обстрілу.

Як повідомляв портал Знай.uа, ватажки терористичних "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник відвідали Москву. Там відбулася запланована зустріч з новим кремлівським куратором окупованих територій Донбасу Михайлом Бабичем.

Також портал Знай.uа писав, що слідство встановило організаторів, замовників та виконавців вбивства ватажка терористів Олександра Захарченко. Серед замовників вбивства є високопоставлені громадяни України та інших країн, говорить глава самопроголошеної республіки Денис Пушилін, при цьому не уточнивши, про кого саме йде мова.