В українській столиці на вулиці Полковій, 72 водій іномарки на іноземних номерах і в стані алкогольного сп'яніння збив дитину. Повідомляється, що водія було побито свідками ДТП та місцевими жителями.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, автомобіль оперативно виявили місцеві жителі, витягли водія і провели слідчі дії, які вдалося припинити лише співробітникам правоохоронних органів, які приїхали за викликом. Хлопчика госпіталізовано, жити буде.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

На місці працювала поліція, а авто відправлено на штрафмайданчик. З чуток від місцевих жителів, водій чи то мент, что то корупціонер.

"Майор Ігор міфічної організації "Міжнародний антирокупційний комісаріат" на BMW (KPO734 Lt) близько 22:30 на Полковій збив дитину. Каже, що працює на генерала у відставці, займається дуже важливою справою з антикорупційної діяльності. Звичайно, він не був за кермом. Ну, так він каже. Був хтось, який кудись подівся після наїзду. Більша подробиць ДТП поки немає. Відомо, що дитину забрали до лікарні, де діагностували травму стегна і тазу. Цікаво, що ж там за генерал, якщо його "шістки" таке собі дозволяють?", - повідомляє у Facebook Київ оперативний.

Нагадаємо, водій на повній швидкості зніс зупинку з людьми.

Як повідомляв Знай.uа власники "євроблях" масово втрачають роботу.

Знай.uа писав, у ДТП під Києвом розбилася маршрутка.