У суботу, 25 травня, у Миколаївській області на трасі повністю згоріла машина. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

На трасі Київ-Одеса в Кривоозерському районі Миколаївської області раптово загорівся автомобіль Mazda. Причини займання на даний момент невідомі.

На місце події приїхали рятувальники, яким вдалося загасити машину. При цьому саме авто врятувати не вдалося і воно вигоріло повністю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У пригоді ніхто не постраждав.

Раніше повідомлялося, що в околицях села Проліски Бориспільського району Київської області сталася прикра аварія за участю автомобіля і маршрутки Київ-Щасливе. Про це йдеться в повідомленні Facebook-спільноти dtp.kiev.ua. Стало відомо, що в результаті зіткнення транспортних засобів постраждали чотири людини. Жах, що постав перед очима пасажирів, було важко описати. Люди страшно перелякалися

"Масштабне ДТП з постраждалими під Борисполем, Проліски, легковий автомобіль і маршрутка. 4 постраждалих, троє забрали в лікарню", - йдеться в повідомленні.

На місце дорожньо-транспортної пригоди прибули кілька машин "швидкої", а також поліція і слідчі. Точна кількість постраждалих уточнюється. Правоохоронці встановлюють причини та обставини жахливої дтп.

Нагадаємо, металевий відбійник проткнув машину з жінкою і двома дітьми.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві влаштували самосуд над п'яним майором, який збив дитину.

Також Знай. ua писав, що водій на повній швидкості зніс зупинку з людьми.