В Одеській колонії № 51 сталась пожежа, яку влаштувало півтора десятка в'язнів, після цього вони спробували втекти. Деяких з них затримали. Також на території колонії почався бунт. Зараз повідомляють про постраждалих.

Наразі на території виправного закладу все ще видно полум'я, подедники намагаються ліквідувати загоряння.

В мережі публікують відео з місця подій.

За попередніми даними, втікачі прихопили з собою заручників.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також з'явилась інформація про загибель кількох ув'язнених, у тому числі - охоронця.


За словами очевидців, у колонії сталась масова втеча. За непідтвердженою інформацією, в приватному секторі зникли не менше 15 ув'язнених. Біля самої установи багато машин швидких і поліції, а також спецназу. Деяких втікачів вдалося затримати.

Радник начальника обласного управління поліції Руслан Форостяк підтвердив "Українській правді" факт заворушень в колонії, не наводячи додаткових деталей.

За інформацією джерел "Української правди", засуджені колонії влаштували бунт о 10:55 понеділка. Причини бунту встановлюються, - пише "Думская".

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса сталась трагедія. Просто на ходу загорівся автомобіль, рятувальник зробили все, що змогли.

Як повідомляв портал Знай.ua, в суботу, 25 травня, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, сталася серйозна пожежа.

Відомо, що загорівся магазин із сувенірами неподалік від виставки з екзотичними тваринами. Сувеніри згоріли, тварини цілі.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві чоловік напав на дитину в черзі на касі супермаркету. Неадекват схопив 9-річного хлопчика за шию й спробував завдати травм.

Інцидент стався у суботу, 25 травня, в супермаркеті на проспекті Пала Тичини.