Після того, як в понеділок, 27 травня, в одеській виправній колонії №51 стався бунт, там ввели режим особливих умов. Про це повідомляє Південне регіональне управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції на сторінці в Facebook.

Як повідомляється, в держустанові посилено охорону, нагляд за засудженими і "будуть здійснюватися інші додаткові режимні заходи".

Крім того, на період введення режиму особливих умов скасовано побачення із засудженими та їх відвідування. Також тимчасово призупинено доступ у колонію для журналістів.

При цьому підкреслюється, що час, протягом якого засудженим не надавалися побачення у зв'язку з переведенням установи на режим особливих умов, зараховується в строк, після закінчення якого засуджені можуть їх отримати.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, спливли нові деталі і причини страшного інциденту в Одесі.

Раніше Знай.uа повідомляв, на українського військового здійснили зухвалий напад.

Також Знай.uа писав, в Одесі ув'язнені підпалили колонію і втекли.