Дружина кавалера ордена "За заслуги перед Вітчизною", знаменитого актора Юрія Соломіна, Ольга Миколаївна померла у віці 87 років, передає Joinfo.ua.

Вона була єдиною любов'ю і обраницею знаменитого актора. У понеділок, 27 травня заслужений діяч мистецтв РФ, актриса і професор кафедри акторської майстерності Училища імені Щепкіна несподівано пішла з життя, залишивши коханого чоловіка вдівцем.

У 1965 році в творчій четі народилася донечка Даринка, а в 1990 році на світ з'явилася онука Олександра, яка обрала собі професію музиканта.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Радянський і російський актор також є режисером театру і кіно, і театральним педагогом. Художній керівник Державного академічного Малого театру Росії займався творчістю з самого дитинства, коли брав участь у постановках Палацу піонерів. Після закінчення школи Соломін твердо пов'язав своє життя з театром, вступивши у Вище театральноме училище ім. М. С. Щепкіна при Малому театрі.

Юрій став учасником трупи Малого театру відразу після закінчення училища, а в 1988 році обійняв посаду керівника цього театру, залишаючись ним і донині. На рахунку овдовілого актора і режисера безліч яскравих ролей у кінематографі, що полюбилися глядачеві. Серед них фільми "Адьютант і його величність", "Безсонна ніч", "Летюча миша" і "Сильні духом".

Як повідомляв портал Знай.uа, пішов з життя знаменитий французький актор П'єр Аті.

Також портал Знай.uа писав, що на 62-му році життя пішов з життя відомий французький шансоньє іспанського походження Нильда Фернандес.