Донька відомого журналістка Сергія Доренка, який вчора помер, попросила поліцію перевірити причину смерті батька.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, Катерина розповіла, що вважає смерть батька Сергія Доренка не випадковістю. За її словами у смерті журналіста була зацікавлена його дружина Юлія.

При цьому Катерина прямо заявила, що виступає проти кремування тіла Доренка, адже тоді слідство втратить докази ймовірного вбивства.

Сергій Доренко
Сергій Доренко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Я вважаю, що він помер не природною смертю, у мене є певні факти. А якщо тіло спалять - кінці у воду", - зазначила донька журналіста.

Варто нагадати, що блогер Антон Ходза прокоментував смерть журналіста Сергія Доренка, який загинув у ДТП в Москві.

"Там, кажуть, російський пропагандист Сергій Доренко помер. Випереджаючи любителів поспівчувати та поскорбіти, хочу нагадати деякі цитати автора щодо подій в Україні", - пише Ходза та наводить висловлювання Доренка.

Нагадаємо, відомий російський журналіст Сергій Доренко помер у Росії після того, як йому раптово стало погано під час поїздки на мотоциклі. Лікарі вже провели розтин тіла загиблого й виявили причину смерті. Згідно з висновками експертизи причиною смерті вказана "аневризма грудної частини аорти розірвана". У Сергія Доренка виявили гемотампонаду - скупчення рідини, що перешкоджає функціонуванню серця. Розтин пройшов в морзі при Троєкуровському кладовищі.

Як повідомляв "Знай.ua", російський журналіст Сергій Доренко помер у четвер, 9 травня, в Москві. Під час руху він упав зі свого мотоцикла і влетів у відбійник. У мережі з'явилися кадри, як медики до останніх секунд боролися за життя чоловіка. На відеоролику видно, як бригада медиків намагається врятувати життя відомому російському телеведучому Сергію Доренко відразу після аварії.

Також "Знай.ua" писав, що на 77-му році життя помер відомий британський пародист і актор Фредді Старр. Повідомляється, що 9 травня опікун актора терміново прибув до нього додому, після того як Старр довгий час не відповідав на дзвінки. Він виявив Фредді в кріслі без ознак життя.

Путін був впевнений що Порошенко не програє такому кандидату, як Зеленський. Сергій Гайдай