Блогер Антон Ходза прокоментував смерть журналіста Сергія Доренка, який загинув у ДТП в Москві.

журналіст Сергій Доренко
журналіст Сергій Доренко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Там, кажуть, російський пропагандист Сергій Доренко помер. Випереджаючи любителів поспівчувати та поскорбіти, хочу нагадати деякі цитати автора щодо подій в Україні", - пише Ходза та наводить висловлювання Доренка.

"Зрозуміло, що Луганськ - це наша земля. І з якого дива йому ставати натівською територією? Тому що все це експансія, відтискування, витіснення, утиск і зменшення Росії. Ми докотилися до того, що землю мого діда (дід Доренко родом з Луганська, - Ред.) забере НАТО. Ні, хлопці, ось цього не буде точно. Ми били і будемо бити тут завжди. Нехай ви, амбали і чемпіони світу з боротьби, але це наша земля, ми вас ножичками поріжемо тут по-любому ... І що входять в Луганськ, Донецьк і Харків, американці повинні розуміти, що це моя земля. І я стільки скільки захочу, стільки кочергою буду ворушити у них в дупі. Кочергою", "Крим російський? Вибирайте: так чи так. Крим повинен повернутися до своєї батьківщини? Так чи так. Крим має бути російська і повинен бути Росією? Так чи так". "Ми повинні тиснути, поки Захід не запищить: "Крим ваш". Ще не запросять пощади, ми не відпустимо", - говорив покійний російський пропагандист.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Там кажуть російський ватний пропагандист Сергій Доренко помер. Випереджаючи любителів поспівчувати та поскорбіти, хочу...

Geplaatst door Anton Hodza op Donderdag 9 mei 2019

Нагадаємо, відомий російський журналіст Сергій Доренко раптово помер в Москві на 60-му році життя.

журналіст Сергій Доренко
журналіст Сергій Доренко

Про це в четвер, 9 травня, повідомили російські ЗМІ. За інформацією видань, журналіст помер після ДТП в центрі російської столиці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський журналіст Сергій Доренко помер у четвер, 9 травня, в Москві. Під час руху він упав зі свого мотоцикла і влетів у відбійник. У мережі з'явилися кадри, як медики до останніх секунд боролися за життя чоловіка.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі з'явилися перші кадри аварії знаменитого російського телеведучого, головного редактора радіо "Говорить Москва" Сергія Доренка, в результаті якої він загинув.