Відомий російський журналіст Сергій Доренко раптово помер в Москві на 60-му році життя.

Про це в четвер, 9 травня, повідомили російські ЗМІ. За інформацією видань, журналіст помер після ДТП в центрі російської столиці.

Повідомляється, що Доренко їхав на своєму мотоциклі Triumphі, під час руху йому раптово стало погано, і він впав на проїжджу частину в районі Земляного Валу. Перехожі, які стали свідками ДТП, вихвали швидку.

Коли медики прибули на місце, журналіст був без свідомості, знаходився в стані клінічної смерті. Лікарі намагались реанімувати Доренка протягом години і 20 хвилин, проте це не дало результатів.

Інформацію про смерть Доренка, посилаючись на отримані дані від лікарів, підтвердив і головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов.

Попередньою причиною смерті називають відірвання тромба.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що Сергій Доренко – відомий російський теле-радіо журналіст. Відомий своїми критичними коментарями, а також опозицією до президента Росії Володимира Путіна.

Доренко був одним з небагатьох російських журналістів, які підтримали Помаранчеву революцію в Україні в 2004 році.

З 2014 року Доренко був головним редактором радіостанції "Говорить Москва". До цього був радіоведучим і головним редактором станції "Російська служба новин". Свою популярність він здобув завдяки телебаченню - був ведучим інформаційних програм "Час" і "Авторська програма Сергія Доренка".

Журналіст захоплювався автомобілями та мотоциклами, стрільбою з лука, дайвінгом, часто і багато подорожував світом.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Сергій Доренко пережив клінічну смерть і за його життя борються лікарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Москві помер культовий журналіст Сергій Доренко

Також Знай.ua писав, у Москві помер легенда радянського кіно актор Сергій Юрський.