У п'ятницю, 8 лютого, стало відомо про смерть легендарного радянського та російського актора Сергія Юрського. Народному артисту було 83 роки.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Напередодні ж стало відомо, що знаменитого радянського і російського актора і режисера Сергія Юрського екстрено госпіталізовано в Москві.

“83-річний народний артист РРФСР Сергій Юрський був госпіталізований бригадою швидкої медичної допомоги. Медики оцінюють стан актора, як середньої тяжкості”, – було сказано в повідомленні

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Причини смерті поки не відомі.

Нагадаємо, від раку помер актор Стів Бін (справжнє ім'я Стівен Леві).

Передає The Variety.

Стіву в день смерті було 58 років. Він помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі після довгої боротьби з раком носа.

Страшний діагноз був поставлений акторові ще в 2016 році. Після цього Стів Бін розповів про свою боротьбу зі страшною хворобою у есе «Мій рік без носа», яке було опубліковано в журналі MEL.

Як повідомляв раніше Знай.ua, режисер Вацлав Ворличек, відомий у всьому світі казкою "Три горішки для Попелюшки", помер у ніч з 5 на 6 лютого в Празі.

Йому було 88 років. Про смерть майстра повідомив у соцмережі Facebook його друг і колега Зденек Зеленка.

"Помер творець всесвітньо відомої картини "Три горішка для Попелюшки" Вацлав Ворличек, який був автором й інших чудових фільмів, повних гумору, абсурдних ситуацій, а також неповторної поетики", – написав колега.

Вацлав Ворличек назавжди запам'ятається глядачеві не тільки дивовижною казкою, але і багатьма іншими роботами, які зробили його популярним не тільки в Чехії, але по всьому світу. Майстри прославляли стрічки "Хто хоче вбити Джессі?", "Пані, Ви – вдова", "Дівчина на мітлі", "Що, якщо поїсти шпинату?", "Літаючий Честмір", "Жар-птиця", "Лебедине озеро".

Також Знай.ua писав про те, що у Львові не стало знаменитого диктора і телеведучого Романа Лемехи, який за весь час своєї кар'єри вже встиг стати легендою українського телебачення.