Російський журналіст Сергій Доренко помер у четвер, 9 травня, в Москві. Під час руху він упав зі свого мотоцикла і влетів у відбійник. У мережі з'явилися кадри, як медики до останніх секунд боролися за життя чоловіка. Про це повідомляє Politeka.

На відеоролику видно, як бригада медиків намагається врятувати життя відомому російському телеведучому Сергію Доренко відразу після аварії. На кадрах він не подає жодних ознак життя, хоча до госпіталізації в лікарню він ще був живий.

Повідомляється, що журналіст отримав серцевий напад в той момент, коли він перебував за кермом мотоцикла.

Відзначимо, що Сергій Доренко – відомий російський теле-радіо журналіст. Відомий своїми критичними коментарями, а також опозицією до президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Доренко був одним з небагатьох російських журналістів, які підтримали Помаранчеву революцію в Україні в 2004 році.

Журналіст захоплюється автомобілями, мотоциклами, стрільбою з лука, дайвінгом, часто і багато подорожує сім'єю.

Як стало відомо з інформації в російських ЗМІ, лікарям не вдалося врятувати життя журналіста - Сергій Доренко помер. Попередньою причиною смерті називають відрив тромбу.

Доренко кілька місяців не дожив до свого 60-річчя.

Нагадаємо, в мережі опублікували момент аварії з Сергієм Доренко.

Як повідомляв Знай. ua, у Москві помер культовий журналіст Сергій Доренко.

Знай. ua писав, що Сергій Доренко пережив клінічну смерть.