У мережі з'явилися перші кадри аварії знаменитого російського телеведучого, головного редактора радіо "Говорить Москва" Сергія Доренка, в результаті якої він загинув. Момент аварії опублікував telegram-канал 360.

Сергій Доренко помер після ДТП на Ніколоямській вулиці в Москві. Як повідомляють у ЗМІ, він впав з мотоцикла. Його смерть підтвердили на радіостанції "Говорить Москва".

За даними телеграм-каналу 112, все сталося сьогодні, 9 травня. Доренко їхав на своєму мотоциклі "Тріумф" по Москві, але в якийсь момент впав з нього на ходу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За попередніми даними, йому стало погано і він втратив контроль над мотоциклом. Наслідком цього стало падіння.

Пізніше ЗМІ повідомили, що за непідтвердженою інформацією, у Сергія Доренка відірвався тромб.

Раніше повідомлялося, що у нього була діагностована клінічна смерть. Лікарі намагалися реанімувати пацієнта.

Відзначимо, що Сергій Доренко – відомий російський теле-радіо журналіст. Відомий своїми критичними коментарями, а також опозицією до президента Росії Володимира Путіна.

Нагадаємо, крові покійного лідера групи The Prodigy Кейта Флінта знайшли велику кількість наркотичних речовин, серед яких кокаїн і кодеїн. Крім того, перед смертю музикант випив багато алкоголю.

Про це повідомлялося на слуханні в коронерському суді графства Ессекс по справі про смерть Флінта.

Варто відзначити, що 49-річний легендарний музикант Кіт Флінт був знайдений мертвим в своєму будинку в графстві Ессекс (велика Британія) 4 березня 2019 року. Близькі та колеги по гурту повідомили, що він покінчив з собою.

Нагадаємо, що український воїн з західної України, 31-річний Ярослав Чемный, який мужньо захищав країну від загарбників, загинув на Донбасі. Інформацію про місце проведення похорону повідомив Сергій Братчук.

Як повідомляв портал Знай.uа у Лос-Анджелесі у віці 84 років помер знаменитий голлівудський кіноактор Сеймур Кассел. Він помер у неділю, 7 квітня, через ускладнення, викликаних хворобою Альцгеймера.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 93 років помер художник Ден Роббінс (Dan Robbins) зробив "кожну людину Рембрандтом".