Британія готується до смерті монарха, королева ЄлизаветиII та навіть вже готовий детальний план на випадок сумної події.

Про це повідомляє The Guardian.

Королеві Британії Єлизаветі II у квітні виповнилося 93 роки. Офіційно святкуватимуть цю подію за традицією в червні. Хоча королева почуває себе добре та веде активно всі справи, усі розуміють, що у такому віці слід бути готовим до всього.

королева Єлизавета II

Тому на випадок смерті найстарішого монарха світу в королівському палаці вже почали підготовку до її смерті і навіть склали чіткий план дій на випадок смерті монаршої особи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Національна статистична служби Британії зазначила, що Її Величність може прожити в середньому ще чотири роки, але з урахуванням віку королеви, потрібно бути на всякий випадок готовими.

Тому сценарій був складений і розписаний до хвилини.

Смерть королеви стане надзвичайно важливою подією, яка можу відбутися в найближчі роки.

Особистий лікар Єлизавети II Х'ю Томас повинен буде констатувати смерть королеви і негайно передати цю новину особистому секретарю королеви сера Крістоферу Гейдту.

Особистий секретар у свою чергу передасть трагічну новину прем'єр-міністру. Однак повідомлення буде закодовано і секретар повідомить, що "Лондонський міст впав".

Після цього про смерть королеви повідомлять головам 15 країн і представникам 36 країн-учасниць Співдружності.

Виключне право на новину про смерть королеви тепер має британське агентство Press Association. Вони першими опублікують новину з поміткою "Терміново" та коротким текстом. Так, як це було зроблено після смерті матері королеви Єлизавети: "Королева-мати померла в переддень Великодня. Вона померла в 101 рік".

Після її смерті на престол зійде її син, принц Чарльз.

Королева і голова держави Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та 15-ти країн Співдружності націй Елізабет Александра Мері Віндзор стала найстарішим монархом світу, яка найдовше перебуває на престолі.

Нагадаємо, після народження сина Меган Маркл, племінник герцогині Сассекської влаштував божевільну бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua, стали відомі подробиці пологів Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що журналіста радіо BBC звільнили з роботи після того, як він невдало пожартував над первістком Гаррі і Меган Маркл.