Нещодавно увесь світ спостерігав за народженням сина герцогів Сассекських - Маган Маркл та Гаррі. Хлопчика назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор. Малюк міг отримати лише титул свого батька графа Дамбартонского, однак батьки новонародженого хлопчика вирішили, що він не матиме жодного титулу.

Як було оголошено, Арчі, не стане ні принцом, ні герцогом, ні навіть графом. Спадкоємець принца Гаррі, що з'явився на світ на цьому тижні, буде називатися "Майстер Арчі Харрісон Маунтбаттен-Відзор".

Звернення "майстер" більш поширене в Америці, ніж у Великобританії. Так звертаються до хлопчика, який не досягнув віку 12 років. Більш того, ніхто не очікував, що батьки Арчі не побажала, щоб він успадкував титул навіть батька. Раніше говорили про те, що Меган Маркл надзвичайно гордиться тим, що стала частиною королівської родини й хотіла високого титулу для власного сина.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що новонароджений малюк Маркл при будь-якому розвитку подій все одно не став би принцом. Як дитина молодшого брата спадкоємця престолу, він міг розраховувати для свого сина тільки на герцогський або графський титул. Так, Арчі міг би стати герцогом Дамбейртонскім (це один з другорядних титулів самого Гаррі). А згодом, після смерті Гаррі, стати герцогом Сассекським, як його батько. Однак батьки хлопчика вирішили, що титули їх дитині взагалі ні до чого.

Ще до народження Арчі букмекери робили ставки на кілька популярних імен та вважали, що хлопчик отримає ім'я Артур, Олександр або Альберт. Однак сподівання підданих не виправдались, і ось чому. Ім'я "Арчі" має шотландське коріння, воно стало самостійним похідне від "Арчибальд", і означає "щирий" або "хоробрий".

Як відзначають західні видання ім'я "Арчі" було на 18 місці за популярністю в Англії і Уельсі, а в числі перших п'ятдесяти тримається з 2003-го.

Нагадаємо, малюка принца Гаррі та Меган Маркл порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом у люди після пологів.

Також Знай.ua писав принц Вільям позловтішатися над братом Гаррі з приводу народження сина.