У понеділок, 6 травня, народився син Меган Маркл і принца Гаррі. Герцогиня порушила традицію королівської сім'ї і вперше показала сина всьому світу не на порозі пологового будинку, а в Віндзорському замку.

Про це зазначають ЗМІ.

Варто відзначити, що починаючи з перших хвилин появи королівського подружжя на публіці всю увагу забрала собі Меган Маркл, яка всього через два дні після пологів вийшла на високих підборах. Крім того Маркл вбралась у біле плаття без рукавів, яке прикрашене гудзиками і кишенями. Пояс на зав'язках підкреслював ще трохи круглий живіт екс-актриси.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Більше того присутні на заході відзначають, що ледь хвилясті локони, макіяж з акцентом на очі і широка посмішка, яку Маркл не могла стримати завоювали їх серця.

Варто нагадати, що королева Великобританії Єлизавета II озвучила дуже важливу заяву про первістка Меган Маркл і принца Гаррі. Варто зазначити, що у королеви тепер цілих вісім правнуків.

В Букінгемському палаці розповіли, що її величність та інші члени королівської сім'ї були в захваті від новин. Вся родина говорила про сина Гаррі і Меган, а принц Чарльз під час офіційного візиту до Берліну сказав: "Ніяким новинам ми не могли б бути більш раді, і ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з дитиною, коли повернемося".

Нагадаємо, принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Міддлтон публічно прокоментував народження племінника. Кейт Міддлтон і принц Вільям вийшли до преси, щоб прокоментувати подію номер один у королівстві - народження сина Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв "Знай.ua", малюка принца Гаррі та Меган Маркл, який з'явився на світ вранці, 6 травня, порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Також "Знай.ua" писав, що численні прихильники герцогині Сассекскої щиро радіють - адже Меган нарешті благополучно народила свого первістка. Але з іншого боку - багато хто відчуває себе обдуреним. Натовп британців чергував під стінами Віндзорського замку більше тижня, а дружина принца Гаррі все ж вислизнула в госпіталь непоміченою.

Рішення антимонопольників загрожує українській незалежності - Зеленський буде боротися. Герус