Малюка принца Гаррі та Меган Маркл, який зявився на світ вранці, 6 травня, порівняли з його прабабусею, королевою Великобританії Єлизаветою II.

Про це пише Daily Mail.

Так, експерт з історії монаршої сім'ї доктор Джонатан Спенглер (Jonathan Spangler) зазначив, що нинішня королева так само, як і син принца Гаррі, з'явилася на світ сім'ї другого за старшинством сина, тому ніхто не думав, що вона коли-небудь займе трон.

Королева Єлизавета з родиною

Однак, так склалося, що її дядько Едуард VIII зрікся престолу, одружившись на американці. Після цього на трон зійшов батько Єлизавети Георг VI, який активно готував до великої місії старшу доньку. Після його смерті Єлизавета успадкувала корону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тим не менш історик не вважає, що дитина принца Гаррі коли-небудь займе місце на престолі, якщо не відбудеться "династичний переворот".

Королева Єлизавета II та Меган Маркл

Ця дитина буде унікальноюв королівській родині. По-перше, це перша дворасова дитина. Також малюк від народження матиме право отримати і британське, і американське громадянство, оскільки його мати Меган Маркл все ще американка, а британський паспорт отримати зможе, коли проживе в країні п'ять щонайменше років.

принц Гаррі з дружиною

Дитині принца Гаррі та Меган Маркл також не доведеться просити дозволу королеви на шлюб — це повинні робити тільки перші шість спадкоємців. А новонароджений - сьомий в черзі.

Як вже відомо, первісток принца Гаррі народився у понеділок, 6 травня з вагою 3,2 кг. Як повідомив Кенсингтонський палац, мати та малюк почувають себе добре. Однак Меган Маркл ще не з'явилась перед публікою, як це робила всі три рази поспіль дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон.

весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Однак, це не єдина традиція, яку порушила молода родина. Принц Гаррі пообіцяв представити спадкоємця народу, 8 травня.

Нагадаємо, найкращі лікарі світу висміяли пологи Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, герцогиня Кембриджська, друдина принца Выльяма Кейт Міддлтон показала День народження дочки.

Також Знай.ua писав про те, що дитина Меган та принца Гаррі увійде в історію, і ось чому.