У понеділок, 6 травня, стало відомо, що Меган Маркл народила хлопчика. Про це повідомила прес-служба Букінгемського палацу.

Радісна подія відбулася о 5:26 за лондонським часом. Хлопчик народився здоровим вагою 3,26 кг.

Підвалини королівської сім'ї перевернув вже сам факт весілля принца Гаррі з американкою Меган Маркл, яка відбулася 19 травня 2018 року. При цьому їхня спільна дитина може увійти в історію як самий незвичайний спадкоємець.

Дитина буде двухрасовым, адже Меган Маркл народилася в двухрасовой сім'ї. Її мама Дорія Редлан є афро-американкою, а батько Томас Маркл – американцем. Таким чином її дитина стане першим двухрасовым представником королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я хочу висловити свою гордість за те, що я сильна, впевнена в собі жінка змішаної раси", – сказала якось Меган в інтерв'ю журналу Elle.

Новонароджений малюк може не мати королівського титулу, хоча і є сьомим у черзі на успадкування британської корони. Тобто він може претендувати на титул графа Дамбартона, але не бути при цьому принцом. Проте королева Єлизавета II одним указом може дарувати дитині цей титул.

Дитина Меган і принца Гаррі може претендувати на отримання американського громадянства. Після весілля стало відомо, що герцогиня Сассекська стане громадянкою Великобританії. Однак невідомо, чи відмовиться він від американського громадянства. Згідно із законами, малюк стане першим британським спадкоємцем, який зможе отримати громадянство США.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон показала День народження дочки.

Як повідомляв Знай. ua, найкращі лікарі світу висміяли пологи Меган Маркл.

Знай. ua писав, що майбутнього короля Великобританії "з'їла" розлючений натовп.