У понеділок, 6 травня, на офіційній сторінці Букінгемського палацу з'явилося повідомлення про те, що Меган Маркл нарешті народила первістка. Як стало відомо, первісток принца Гаррі та його дружини з'явився на світ в госпіталі Фрімлі-Парк в графстві Суррей.

У повідомленні йдеться: "Ми раді повідомити, що їх королівські високості герцог і герцогиня Сассекські вітали свого первістка рано вранці 6 травня 2019 року. Син їх королівських висот важить 7 фунтів і 3 унції. Герцогиня і дитина обоє здорові, і пара дякує представникам громадськості за їх загальне хвилювання і підтримку протягом цього особливого часу в їхньому житті. Більш детальна інформація буде опублікована в найближчі дні".

Вперше інформація про те, що королівська пара очікує народження дитини, стала відома в жовтні минулого року, після того, як Меган Маркл і принц Гаррі повернулися додому після медового місяця, який провели в Африці. Довідавшись про настільки радісну новину, фанати довгий час обговорювали її в мережі, а також намагалися вгадати стать майбутньої дитини. Варто зазначити, що пара не розсекречувала стать свого первістка протягом всієї вагітності.

Меган Маркл

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Що стосується хрещених батьків новонародженого, то за інформацією ЗМІ, ними можуть стати голлівудський актор Джордж Клуні та його дружина Амаль, оскільки вони підтримують тісні дружні стосунки з принцом Гаррі та його дружиною.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що дітонародження дружини принца Гаррі стало основною темою міжнародної конференції з гінекології та акушерства. Примхи Меган Маркл, які у неї були на рахунок пологів, викликали небувалі обговорення не тільки в палаці, але і у всьому світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": герцог і герцогиня Сассекские після народження свого первістка можуть переїхати до штату Каліфорнія. Розмови про це з'явилися після того, як стало відомо про пошуки пари житла в Лос-Анджелесі.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл під час своєї вагітності перебувала під посиленою озброєною охороною. Це було вимогою королеви Єлизавети II, для якої безпека малюка понад усе.