Розмови про майбутні пологи Меган Маркл не сходять з вуст всіх і кожного останні кілька тижнів. Це дітонародження стало основною темою міжнародної конференції з гінекології та акушерства в ці вихідні, повідомляє Dailymail. Примхи Меган Маркл, які у неї були на рахунок пологів, викликали небувалі обговорення не тільки в палаці, але і у всьому світі.

Герцогиня Сассекська продпочитает народжувати не з кваліфікованими лікарями, а з повитухою і доулою- тренером, який навчений загальним практикам пологів, а не медицині.

Провідні акушери США просто висміяли нетрадиційний план пологів Меган Маркл.

"Меган Маркл вирішила, що у неї буде доула і дерево верби… давайте подивимося, як це спрацює. Їй 37 років, перша дитина, перші пологи… я не знаю. Подивимося" - зазначив доктор Тімоті Дрейкотт (посланник Королівського коледжу гінекології та професор Університету Брістоля, який отримав у 2014 році почесну нагороду королеви) викликавши сміх в аудиторії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Лікарі наводять і невтішну статистику, яка не може не насторожувати - у Великобританії і Західній Європі менш 9,2% на 100 000 жінок помирають при пологах. Варто відзначити і те, що смертність темношкірих матерів у США набагато вища за білошкірих, що також грає не на користь Меган.

Але, ідея пологів вдома безглузда тільки для представників США, а у Великобританії стала традицією. Королева Єлизавета наприклад народила всіх своїх чотирьох дітей вдома. Але, все ж, за останні десятиліття акушерство досягло нових висот і дітонародження в стінах будинку стало менш популярним.

Меган Маркл
Меган Маркл

У свої 37 років Меган Маркл вже входить в розряд "старородящих" - вона на два роки старша віку, який має низький ризик виникнення проблем під час пологів. Але Королівський коледж акушерів все ж стверджує, що домашні пологи - вільне рішення будь-якої жінки і якщо єдиним ризиком є вік породіллі, то це не велика перешкода.

Нагадаємо, Букінгемський палац звернувся до світу через Меган Маркл.

Як повідомляв Знай. ua, українка отримала особливий подарунок на ювілей королеви Єлизавети II.

Такж портал Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон показала День народження дочки.