Принц Чарльз, батько принца Гаррі, нарешті вирішив висловити свою думку з приводу народження онука і зробив це привселюдно, чим викликав бурхливий інтерес суспільства, а також сотні коментарів в соціальних мережах. Варто уточнити, що монарх знаходиться не на батьківщині, а перебуває у Берліні з офіційним візитом разом зі своєю дружиною Каміллою Паркер-Боулз. Планується, що королівська сім'я проведе в Німеччині чотири дні, протягом яких встигнуть відвідати не тільки Берлін, але і Мюнхен з Лейпцигом. Також Чарльз і Камілла вже встигли зустрітися з канцлером Німеччини — Ангелою Меркель.

І саме перебуваючи в Берліні принц Чарльз опублікував у своєму акаунті Twitter повідомлення, що він шалено радий появи первістка у Гаррі, і сім'я не може дочекатися моменту зустрічі з малюком.

Нагадаємо, що 6 травня рано вранці Меган Маркл народила своєму чоловікові первістка ім'я якого стане відомим найближчим часом. Поки невідомо, яким буде вибір, але ходять чутки, що вже є два варіанти. Також, з відкритих джерел повідомляється, що Маркл вже встигла прошмигнути через натовп фанатів і непомітно відправитися в свій новий будинок, а натовп британців, які з нетерпінням чекали під стінами госпіталю відчувають себе обдуреними з цього приводу, так як багато із них чергували практично всю ніч чекаючи можливість побачити малюка і привітати молоду маму.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Цей малюк є четвертим онуком принца Чарльза, а також восьмим правнуком самої королеви Єлизавети другої, тому чи займе він коли-небудь королівський трон невідомо нікому.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі і Меган Маркл в подробицях розповіли, як пройшло народження малюка і всі подробиці про можливе спадкоємця престолу.
Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Вільям разом зі своєю дружиною Кейт Мідлтон вже встигли привітати Гаррі з появою первістка. Але так чи приємні були ці привітання, як чекала щаслива сім'я.
Також "Знай.ua" писав, що відомий історик порівняв первістка принца Гаррі з самою королевою Елизаветтой другий, а також заявив, що цей малюк буде самим унікальним у всій королевкой сім'ї.