Численні прихильники герцогині Сассекскої щиро радіють - адже Меган нарешті благополучно народила свого первістка. Але з іншого боку - багато хто відчуває себе обдуреним. Натовп британців чергував під стінами Віндзорського замку більше тижня, а дружина принца Гаррі все ж вислизнула в госпіталь непоміченою. Навіть про її повернення в новий будинок - Frogmore Гори стало відомо лише після офіційного повідомлення про народження дитини Меган.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Герцогиню доставили в госпіталь напередодні визначного дня, в самому звичайному автомобілі. Останнім часом вжили низку хитрих маневрів, щоб відволікти увагу тих, хто цікавиться. У Віндзор і назад кілька разів курсувала карета "швидкої". Так Меган змогли вивезти з території замку безперешкодно.

Фанів здивувало те, що спадкоємець народився не в домашніх умовах (кажуть, цьому опиралася королева Єлизавета), а навіть не в лікарні неподалік від Віндзора. Меган все ж доставили у Лондон, в клініку, набагато менш відому, ніж Госпіталь святої Марії, де народила всіх трьох своїх дітей герцогиня Кейт Міддлтон. Мова йде про Portland Hospital, де з'явилося на світ потомство багатьох знаменитостей - наприклад, Вікторії Бекхем, Джері Холлівелл. Доба перебування в закладі обходяться породіллі не менше ніж у 15 тисяч фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Варто зауважити, що британські ЗМІ неодноразово писали, що дитина, яку виношує герцогиня Сассекская, може виявитися рекордною за своїми розмірами. Однак малюк, якого родила на світ Меган, виявився меншим не тільки найбільшої дитини Кейт - здорованя принца Луї (важив при народженні 3 кілограми 826 грамів). Він виявився навіть легшим, ніж Джордж (3,8 кг) і Шарлотта (3,71 кг). Первісток герцогині Сассекской важить тільки 3 кілограми 100 грамів.

Маркл і Міддлтон
Маркл і Міддлтон

Нагадаємо, малюк Меган Маркл і принца Гаррі: що про нього відомо і ким він буде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл під час своєї вагітності перебувала під посиленою озброєною охороною.

Також Знай.ua писав, герцог і герцогиня Сассекскі після народження свого первістка можуть переїхати до Лос-Анджелесу, штат Каліфорнія.