Ведучий радіо BBC Денні Бейкер був звільнений з роботи після того, як він пожартував над первістком Гаррі і Меган Маркл.

Передает SUPER.

Колишній працівник радіостанції опублікував у своєму Твіттері знімок, на якому якась пара тримає за руку мавпу в костюмі і підписав знімок: "Королівський дитина покидає госпіталь".

Публікація буквально підірвала інтернет, а користувачі розцінили його пост, як образливий.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У ВПС порахували, що ведучий повинен негайно вибачитися, що він згодом і зробив.

"Вибачте за мій жарт про маленького хлопця в шикарному костюмі, який декого трохи розбурхала. Як тільки я зрозумів, що це образливо, я видалив її. Подібне ніколи не траплялося зі мною, тому що я не перекручений розумом", – пише екс-ведучий.

Незважаючи на те, що 61-річний Бейкер приніс вибачення, користувачі вимагали його звільнення. Через деякий час він втратив роботу.

"Знову приношу свої щирі вибачення за раніше опублікований дурний фото-жарт. Передбачалося, що це буде жарт про королівських осіб, які виступили проти циркових тварин в шикарному одязі, але вона інтерпретується як пост про мавпу і расу, тому була справедливо видалена. Королівство не бачить мою сильну сторону. Також були здогади, що я комусь насолив", - писав журналіст в Twitter.

Колеги по радіостанції запитали у ведучого, чи вважає він себе расистом. Він відповів, що "Ні, звичайно, я не расист. Ні в якому разі".

Денні Бейкер працював на BBC з 1989 року. Крім кар'єри на радіо, вів власне кулінарне шоу, озвучував футбольні матчі. У 2017 році випустив автобіографію. Бейкер багато років одружений. Його дружина веде не публічний спосіб життя. Пара виховує трьох дітей.

Нагадаємо, Син Маркл залишиться без найголовнішого

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Новонароджений син Меган Маркл озолотив британку

Також "Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл здивувала світ першим виходом після пологів