Зарубіжний ЗМІ повідомили про те, як проходили пологи герцогині Сассекської Меган Маркл. Передає Clutch.

Як відомо, у понеділок, 6 травня, у Меган Маркл і принца Гаррі народився первісток. Таїнство пологів пройшло повністю конфіденційно, у домашній обстановці, тому батьки відмовилися навіть від традиційного виходу до народу з пологового будинку.

У королівської пари з'явився на світ хлопчик вагою 3 кілограми 300 грамів. Малюк, якого назвали Арчі, стане відомий світові з титулом граф Думбартон.

Крім того, журналістам вдалося дізнатися подробиці пологів Меган Маркл. Як виявилося, первісток герцогині з'явився на світ із затримкою на цілий тиждень, тому у герцогині Сассекської довелося викликати штучні пологи у лікарні Потрленд.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що сина принца Гаррі і Меган Маркл назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.

А що означає це ім'я і чому вибір королівської пари припав саме на такий несподіваний варіант?

Експерти кажуть, що ім'я сина принца Гаррі не відповідає королівським традиціям.

Ще до народження Арчі букмекери робили ставки на декілька популярних імен і вважали, що хлопчик отримає ім'я Артур, Олександр або Альберт. Однак надії підданих не виправдалися, і ось чому.

Ім'я "Арчі" має шотландські корені, воно стало самостійним похідним від "Арчибальд", і означає "істинний" або "хоробрий".

Як зазначають західні видання ім'я "Арчі" було на 18 місці за популярністю в Англії та Уельсі, а в числі перших п'ятдесяти тримається з 2003-го.

А ось "Гаррісон" - це досить поширене прізвище у Англії і означає воно буквально як "син Гаррі". Тому те, що це ім'я дали синові принца Гаррі, дуже символічно.

Нагадаємо, брат Кейт Міддлтон показав красуню-наречену.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл вразила шанувальників першим виходом в люди після пологів.

Також Знай.uа писав, принц Чарльз, батько принца Гаррі, нарешті вирішив висловити свою думку з приводу народження онука і зробив це публічно.