Світ ось уже кілька днів поспіль обговорює народження нового спадкоємця британської корони. Відомо, що в середу, 8 травня, стало відомо ім'я малюка - Арчі Харрісон Маунтбаттен-Віндзор. Пройшло буквально кілька днів, а Меган Маркл і принц Гаррі вже встигли задуматися про другу дитину.

Близьке оточення сім'ї підтверджує, що подружжя завжди мріяло мати велику сім'ю. Саме тому герцогиня Сассекская не збирається відкладати нову вагітність.

Меган Маркл і принц Гаррі зі своїм первістком
Меган Маркл і принц Гаррі зі своїм первістком

"Меган вже почала говорити про ще одну дитину", — заявило джерело, близьке до пари.

Зараз закохані проживають у величезному будинку Фрогмор-котедж в передмістях Лондона. Маркл в захваті від того, що особняк розташований в тихому районі, де її сім'ю не турбують журналісти і фанати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Там так багато місця, що вони можуть гуляти з дитиною і собаками, при цьому не відчувати, що за ними хтось спостерігає. Ось що важливо! Меган там так щаслива в порівнянні з Кенсінгтонським палацом. Це як день і ніч", — підкреслив інсайдер.

Варто нагадати, що в понеділок, 6 травня, народився син Меган Маркл і принца Гаррі. Герцогиня порушила традицію королівської сім'ї і вперше показала сина всьому світу не на порозі пологового будинку, а у Віндзорському замку. Варто зазначити, що починаючи з перших хвилин появи королівської пари на публіці всю увагу забрала собі Меган Маркл, яка всього через два дні після пологів вийшла на високих підборах. Крім того Маркл одягла білу сукню без рукавів, яка прикрашена гудзиками і кишенями. Пояс на зав'язках підкреслював ще трохи округлий живіт екс-акторки.

Нагадаємо, сина Меган Маркл і принца Гаррі назвали Арчі: королева в захваті.

Як повідомляв Знай.uа нова стилістка Кейт Міддлтон змінила її до невпізнання: дуже незвично.

Також Знай.uа писав, Маркл здивувала світ зізнанням про первістка: "Додамо трохи жіночого".