Принц Гаррі та його дружина, герцогиня Сассекська днями прибули на Фіджі, де Меган Маркл, виступила в місцевому університеті.

Герцогиня розповіла про користь жіночої освіти і з'явилася на публіці в летючомій рожевій сукні з квітковим принтом за 51 тисячу гривень. Повідомляється, що королевська чита вже попрямувала далі.

З такої нагоди в аеропорту відбулася церемонія прощання, на якій Гаррі і Меган долучилися до місцевих традицій.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Для виїзду Маркл одягла темно-зелене закрите плаття і чорні туфлі-човники. На цей раз все було скромно, в якості аксесуарів вона використовувала довгі сережки і браслет із золота.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассеські покинули Великобританію і вирушили у тривалу офіційну подорож в чотири держави Королівської Співдружності: в Австралію, Нову Зеландію, Тонга і Фіджі. Подорож триватиме до 31 жовтня.

Нагадаємо, з туманного Альбіону прийшли вельми цікаві новини. З'явилася офіційна інформація, що герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл чекає дитину. Про це написали на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Twitter.

"Їх королівські високості герцог і герцогиня Сассекскі дуже раді оголосити, що герцогиня Сассекска чекає на дитину навесні 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Меган Маркл і принц Гаррі на 6-й день свого перебування в Австралії побували на Іграх для людей з обмеженими можливостями або Іграх непереможених. Вони подивилися на вітрильну гонку команд-учасниць з катера, який підвіз британсье монарше подружжя до команди-переможниці.

Нагадаємо, сестра Меган Маркл розповіла правду про герцогині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" в мережі показали першу зустріч Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що турбота принца Гаррі про вагітну Меган Маркл потрапила на фото.