Жителька Великобританії, яка дуже чекала народження ще одного спадкоємця королівської родини, виграла понад 18 тисяч фунтів стерлінгів. Жінка просто вгадала ім'я первістка Меган Маркл та принца Гаррі.

Про це повідомляють західні ЗМІ.

жінка зробила ставку, внісши всього 120 фунтів. її вибір імені припав саме на арчі. Це ім'я не випадкове, так звати її онука.

Меган Маркл та принц Гаррі з сином

Виграні гроші щаслива бабуся хоче відкладати, щоб у майбутньому вони стали у нагоді для її онука.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Я зробила таку зухвалу ставку, тому що наділялася, що мій Арчі принесе мені удачу", — наводить слова щасливої бабусі.

Британські букмекери вже заявляють, що назвавши свого сина Арчі, герцог і герцогиня Сассекські піднесли один з найбільших сюрпризів. Ще в історії ставок, які так люблять робити піддані монаршої родини, ім'я Арчі було тотальним аутсайдером. На це ім'я зробили ставки всього 60 людей.

Лідерами були імена Артур, Александр та Альберт. Однак сподівання букмекерів не виправдались.

Чому Меган Маркл та принц гаррі обрали ім'я Арчі

За словами експертів, імя, яке Меган Маркл та принц Гаррі обрали для первістка, суперечить всім королівський традлиціям. втім, порушувати традиції монаршої сім'ї для колишньої американської актрки не в новину.

новонароджений син принца Гаррі та Меган Маркл

Повідомлялось, що син принца Гаррі також міг би отримати американське ім'я. Однак тепер носитиме ім'я Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.

"Арчі" має шотландські корені і означає "хоробрий", "чесний". це ім'я у 2017 році займало 18 сходинку поп популярності серед чоловічих імен.

Нагадаємо, сина Меган Маркл і принца Гаррі назвали Арчі: королева в захваті.

Як повідомляв Знай.uа, нова стилістка Кейт Міддлтон змінила її до невпізнання: дуже незвично. У новому образі герцогиня кембриджська разом з чоловіком вийшла в народ, щоб привітати британців з народженням ще одного нащадка королівської родини.

Також Знай.uа писав, Маркл здивувала світ зізнанням про первістка: "Додамо трохи жіночого".